_

Pro/E

Forum ogólne, ale nie do zadawania "prostych pytań". Wszystko o CAD, czego nie da się bezpośrednio połączyć z tematyką jednego z poniższych forów tematycznych.

Pro/E

Postprzez sylwia_ro » paź 05, 2005 19:48

Chciałabym sie dowiedziec co to jest za program Pro/E ???
sylwia_ro
 
Posty: 1
Dołączył(a): paź 05, 2005 19:45

Re: Pro/E

Postprzez ///RSth » paź 05, 2005 21:12

Pytanie należało zadać w grupie CAD-3D

Pro/E to trudny w obsłudze, mało wygodny
CAD 3D o (bardzo) dużych możliwościach...

Poczytaj tu: www.ptc.com

Po polsku: www.3dpro.pl i http://www.cad.glt.pl/
Ostatnio edytowany przez ///RSth, paź 06, 2005 20:03, edytowano w sumie 1 raz
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: Pro/E

Postprzez michal » paź 06, 2005 17:30

no napewno nie malo funkcjonalny:)
michal
 
Posty: 59
Dołączył(a): paź 01, 2005 08:49

Re: Pro/E

Postprzez ///RSth » paź 06, 2005 20:08

michal napisał(a):no napewno nie malo funkcjonalny:)


To była pomyłka, oczywiście! Program bardzo dobry,
jeden z lepszych, tyle, że mało wygodny i mało
intuicyjny...
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: Pro/E

Postprzez Rezydent » paź 11, 2005 10:34

Zamiast Pro/E polecam produkty firmy Delcam.
Więcej info na stronie www.toruscadcam.com.pl

Zapraszam do lektury.
Rezydent
 
Posty: 1
Dołączył(a): paź 11, 2005 09:59


Powrót do Forum CAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników