_

Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Forum ogólne, ale nie do zadawania "prostych pytań". Wszystko o CAD, czego nie da się bezpośrednio połączyć z tematyką jednego z poniższych forów tematycznych.

Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Fontain » mar 07, 2006 11:38

Siemanko... Mam problemik z usunieciem logo ktore jest znajduje sie w layout'cie (zakładka arkusz). Załączam link do pliku z tym logo. Plik ma rozmiar tak ok. 5.9 MB. Dziex za pomoc. Pozdrowionka :D.

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=276M ... 402VRV9DI9
--> zatrudnie do dojenia kozy, od zaraz!
Fontain
 
Posty: 37
Dołączył(a): lis 17, 2005 14:14

Re: Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Luśnia » mar 07, 2006 11:48

Cześć.
Zaznaczyłem logo nacisnęłem klawisz "Delete' i logo zniknęło.
Pozdrawiam. Luśnia
Luśnia
 
Posty: 482
Dołączył(a): wrz 30, 2005 08:26
Lokalizacja: Poznań

Re: Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Fontain » mar 07, 2006 12:23

Luśnia napisał(a):Cześć.
Zaznaczyłem logo nacisnęłem klawisz "Delete' i logo zniknęło.
Pozdrawiam. Luśnia


Hej... Widzisz, ja nie moge wogole tego obiektu zaznaczyc - jest nieaktywny, czy to klikam prawym czy lewym przyciskiem myszki, warstwy wlaczone i odblokowane zarowno w modelu jak i layuot'cie. Z jakiej wersji AutoCad'a korzysztasz? Ja ma 2004 LT.

PS. Gdybym mogl usunac to logo w taki sposob jak Ty to zrobiles to wogole nie byloby tego postu. Czekam dalej na pomoc. Pozdrowioneczka :)
--> zatrudnie do dojenia kozy, od zaraz!
Fontain
 
Posty: 37
Dołączył(a): lis 17, 2005 14:14

Re: Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Luśnia » mar 07, 2006 13:17

Cześć.
Korzystam z polskiej wersji pełnego AutoCAD'a 2006.
Z "Cech" wynika że jest to obiekt "OLE" (źródło: Corel Photo-Paint 9.0 Image). Ścieżki dostępu ( i nne, m. in. odłączenie) są w "Menedżerze obrazów..', ale wersja LT nie obsługuje rastrów i chyba też OLE. Pewnie musisz wykonać to w pełnej wersji AutoCAD'a, chyba że ktoś zna jak to zrobić w LT. Jeżeli nie jest to tajemnica to mogę to Tobie zrobić. Podaj adres to podam swój.
Pozdrawiam. Luśnia
Luśnia
 
Posty: 482
Dołączył(a): wrz 30, 2005 08:26
Lokalizacja: Poznań

Re: Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Fontain » mar 07, 2006 13:25

Luśnia napisał(a):Cześć.
Korzystam z polskiej wersji pełnego AutoCAD'a 2006.
Z "Cech" wynika że jest to obiekt "OLE" (źródło: Corel Photo-Paint 9.0 Image). Ścieżki dostępu ( i nne, m. in. odłączenie) są w "Menedżerze obrazów..', ale wersja LT nie obsługuje rastrów i chyba też OLE. Pewnie musisz wykonać to w pełnej wersji AutoCAD'a, chyba że ktoś zna jak to zrobić w LT. Jeżeli nie jest to tajemnica to mogę to Tobie zrobić. Podaj adres to podam swój.
Pozdrawiam. Luśnia


Zaraz zapytam czy ktos ma pelna wersje. Jesli nie to sie odezwe. Dziekowka za pomoc. Pzdr :D .
--> zatrudnie do dojenia kozy, od zaraz!
Fontain
 
Posty: 37
Dołączył(a): lis 17, 2005 14:14

Re: Problem z usuniecie logo - ZAŁĄCZAM LINK DO PLIKU

Postprzez Fontain » mar 07, 2006 13:29

Ok, mamy w drugim biurze polska wersje 2006. Wiec tam podbije i to zrobie. Jeszcze raz dziex. Narx :D .
--> zatrudnie do dojenia kozy, od zaraz!
Fontain
 
Posty: 37
Dołączył(a): lis 17, 2005 14:14


Powrót do Forum CAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników