_

Pytanie w sprawie ansysa

Forum o CAE.

Pytanie w sprawie ansysa

Postprzez alibac » gru 28, 2005 18:35

Czy liczył ktos z Was elementy kompoytzowe w ansysie? Chodzi mi np o policzenie kopmozytowego wałka? Jeśli ktoś poida jakieś info na temat liczneia kompozytów dajcie znać.
Pozdrawiam!
student PŚ
alibac
 
Posty: 1
Dołączył(a): gru 28, 2005 18:30

Re: Pytanie w sprawie ansysa

Postprzez ///RSth » gru 30, 2005 17:00

Od wersji 10 (albo 9 ?) jest możliwość liczenia kompozytów.
Poszukaj w Google pod hasłem "FiberSIM"...
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: Pytanie w sprawie ansysa

Postprzez wiking1313 » sty 02, 2006 11:02

Od 7 mozna liczyc "kmpozyty betonowe" a defakto mozna tylko zalezy jak sie zrobi model
wiking1313
 
Posty: 137
Dołączył(a): lis 18, 2005 10:09
Lokalizacja: Tarnowskie Góy


Powrót do CAE

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników