_

SurfCam

Wszystko o wytwarzaniu wyrobów.

SurfCam

Postprzez zsuiram77 » sty 05, 2012 11:10

Witam
Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi dlaczego w SurfCamie, gdy chce otworzyć element z Solid Worksa, otwiera mi cały czas ten sam element (wcześniejszy element)? Co robie źle?
zsuiram77
 
Posty: 12
Dołączył(a): lut 17, 2011 18:10

Re: SurfCam

Postprzez WZÓR » sty 05, 2012 19:52

Wybierasz model , klik na OTWÓRZ i gotowe.

Obrazek
Avatar użytkownika
WZÓR
 
Posty: 28
Dołączył(a): lut 28, 2009 12:10
Lokalizacja: Oława

Re: SurfCam

Postprzez zsuiram77 » sty 06, 2012 20:36

Właśnie tak robie i nie działa, tzn. że wybieram część program pokazuje nazwę otwartej części natomiast na ekranie (w programie) mam wcześniejszą część – którą otworzyłem pierwszy raz. Obojętnie jaką część bym wybrał to cały czas otwiera mi tą pierwszą. W poniedziałek pogadam z serwisem.
zsuiram77
 
Posty: 12
Dołączył(a): lut 17, 2011 18:10

Re: SurfCam

Postprzez WZÓR » sty 11, 2012 21:52

.... i co było nie tak?

Mariusz.
Avatar użytkownika
WZÓR
 
Posty: 28
Dołączył(a): lut 28, 2009 12:10
Lokalizacja: Oława

Re: SurfCam

Postprzez zsuiram77 » sty 12, 2012 17:29

Wiesz pomogło od nowa zainstalowałem i chodzi :D .
zsuiram77
 
Posty: 12
Dołączył(a): lut 17, 2011 18:10


Powrót do CNC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników